Foredrag:

Motiverende jagthundetræning ved brug af hundepsykologi.

Onsdag d. 13 maj 2015 kl 19

Foredragsholder: Carsten Ovesen.

Carsten-OvesenCarsten Ovesen er vel i Spanielklubben mest kendt som Bjørns søn, og nogle af os kan stadig huske Carsten som meget ung hjalp sin far på diverse træningspladser med stor indsigt og stor entusiasme. Ingen af os var vel i tvivl om, at her var en ung mand, der brændte for hundearbejdet.

Da Carsten kom i militæret, blev han uddannet hundefører i Forsvaret og senere træner i Forsvarets Hundetræningscenter, så de teorier han lærte der, har han overført til moderne jagthundetræning.

Carsten har gennem årene ført mange spaniels på prøver her til lands og uden for landets grænser, og har gennem de sidste 25 år været en kendt og vellidt dommer både nationalt og internationalt.

I de seneste år har Carsten kæmpet hårdt for det internationale arbejde i FT klubben, og det arbejde ser nu ud til at begynde at bære frugt.

Udover foredraget om jagthundepsykologi, har Carsten også lovet os, at fortælle om træning af egne hunde med det mål, at de skal kunne føres på markprøve.

Det er også blevet til et par bøger gennem årene. I 1991 udkom bogen ”Håndbog i spaniel-dressur” og i 2004 bogen ”Motiverende jagthundetræning”.

Så velkommen til en spændende aften med en meget engageret hundemand.

Fordraget finder sted i Lellinge IF klubhus på Baneledet 1, Lellinge. DK-4600 Køge.

Deltager betaling:
50 kr for medlemmer af Spaniel Klubben
75 kr for ikke medlemmer

Name
Email
Medlemsnummer:
Comments