Martin Seilidt Press

Martin Seilidt Press

 

Jeg hedder Martin Seilidt Press og er født 1977.

Jeg blev gift i 2007 og i 2009 fik vi vores søn. I 2013 flyttede vi fra København til Køge i hus med have og jeg kunne endelig få opfyldt en mangeårig drøm om at få en hund.

Sommeren 2014 fik vi vores hund Chili – en Engelsk Springer Spaniel.

Vi faldt fuldstændig for racen efter et besøg på en udstilling ved Spanielklubben i november 2013, og kom dér i kontakt med Inge og Allan Sandbæk med Kennel Diamond Ring. De havde planer om et kuld i foråret 2014 efter deres Gry, som gjorde alt det rigtige for at vinde vores hjerter.

Chili er først og fremmest en familiehund for os og vores nære, men hun bliver også brugt på jagt. Her kommer racen virkelig til sin ret. Udover at være rolig og en fræk familiehund, så har vi hund der virkelig kan og vil arbejde. Det samme gør sig gældende de gange vi har forsøgt os i udstillings-ringen.

I efteråret 2017 fik vi vores første kuld hvalpe – 9 stykker af de dejligste små banditter 7 hanner og 2 tæver. Det er skønt at følge dem igennem vores hvalpegruppe. Måske kommer der flere kuld til, men det er ikke helt afgjort endnu.

Igennem de kurser og jagter Chili og jeg har været på har vi knyttet et meget tæt bånd, hvor Chili og jeg hele tiden lærer at læse hinanden bedre og bedre.

At se sin hund udvikle sig samtidig med at jeg selv udvikler mig som hundefører, gør virkelig at man hele tiden ønsker at bygge mere på for ikke at gå i stå i den fælles udvikling.

Alt dette har gjort at jeg vil blive ved med at udvikle færdigheder til at styrke disse bånd. Ikke kun for mig selv, men også andre hundeførere.

For at kunne leve op til mine egne krav om at videregive rigtig viden og arbejdsredskaber til andre hundeejere, har jeg i 2018 færdiggjort Dansk Kennelklubs Hundeinstruktør Uddannelse. Og lærer hele tiden om nyt stof til træning med hunden og ikke mindst dennes ejer.

Jeg glæder mig til at se dig og din hund på træningspladsen!