Mette Nielsen

Mette Nielsen

Mit navn er Mette Nielsen, jeg er 34 år, er gift og har 2 børn, en dreng på 14 år og en datter på 8 år. Min mand og jeg er begge aktive jægere og nyder denne interesse sammen med børnene.

Jeg bor på et nedlagt landsted i Store Merløse med masser af plads til diverse udfoldelser med hundene.

 

Mit hundehold består på nuværende tidspunkt af to ruhåret hønsehunde og en engelsk springer spaniel.

Vores hønsehunde trænes til og bruges på praktisk jagt af både min mand og jeg.

Min springer spaniel Conrad er mit nye store håb, både i udstillingsringen og på de jagtlige prøver.

Hundene er en meget stor del af min hverdag, og størstedelen af min fritid, går med at få trænet mine egne hunde og deltage på udstillinger i både ind- og udland.

Jeg underviser og træner også andres hunde, primært inden for udstilling.

Mine hunde er stort set med mig altid, uanset hvor jeg er og er fast inventar på min arbejdsplads også.

Jeg fik min springer, Conrad, i maj 2019 og har fuldstændig tabt mit hjerte til denne race, fra at have haft stående jagthunde hele mit voksenliv, så er livet med en springer bare noget helt andet.

For mig er en springer det mest glade og hengivende væsen, som er fantastisk at arbejde med uanset hvilken opgaver den stilles. Derudover er det fest at have en spaniel, med de skøre påfund, der altid kan give en et smil på læben og til tider lidt grå hår på hovedet.

Jeg bruger meget tid på at holde mig ajour med, hvad der sker inden for hundeverden og på træningsdelen og elsker at prøve nye metoder af på mine egne hunde.

Generelt er det en vigtighed for mig, både I min egen træning og i min undervisning, at sørge for, at få alt hvad vi foretager os med hunden, til at være sjovt og givende for begge parter og med vægt på at minimere risikoen for fejl mest muligt, samtidig med vi lærer og udvikler os sammen.

Jeg er uddannet ringtræner gennem Dansk Kennel Klub i 2019 og starter op på grunduddannelsen til Hvalpe og familiehundeinstruktør til august 2020, hvilket jeg ser meget frem til.