Sarah Sjølin Lilaa

Sarah Sjølin Lilaa

Jeg fik min første hund, en newfoundland, i 1987 og jeg blev hurtigt hevet ind i udstillingsverdenen. En blev hurtigt til flere, og så skulle der lidt struktur på, så vi begyndte at gå til lydighed i DKK.  Med dem konkurrerede jeg i LP klasserne 1-3, blev kredsmester i DKK regi og deltog i DM.

Mens jeg læste i København skulle der en mindre hund til der kunne bo i lejlighed, som både kunne bruges på udstilling og på jagt. Valget faldt på cocker spaniel og jeg kom hurtigt i kløerne på Lisbeth og Skipper Lund, kennel Hills of sunset, der dog pga sygdom ikke havde en hvalp til mig. De anbefalede mig i stedet en opdrætter i Sverige. Det var en kold februar morgen i 2001 da jeg hentede min første cocker i Kastrup Lufthavn.

Sammen med Indy, som hun blev kaldt, deltog vi på spaniel klubbens træningspladser i Region 1, ligesom vi blev hevet med ud af Skipper der lærte os om marksøg. Hun og jeg bestod senere markprøver og dressurprøve, ligesom hun også bestod  schweissprøve. Senere er andre hunde kommet til, og vi har sammen deltaget, bestået eller vundet flere forskellige prøver.

Du vil hyppigst kunne træffe mig på markprøver eller sporprøver da det er her min hovedinteresse ligger, ligesom det sandsynligvis også vil være i de discipliner du vil møde mig på vores træningspladser.

Jeg er uddannet i hele Spaniel Klubbens prøveprogram, ligesom jeg har deltaget på FDAS schweissinstruktørkursus.