Om regionen

Udstillingshund, jagthund, lydighedshund eller familiehund? Eller måske det hele samlet i en humørfyldt hængeøre. En spaniel er en fantastisk kammerat og et sjovt bekendtskab.

I Spaniel Klubbens region Hovedstaden og Midtsjælland ønsker vi at være samlingssted for ejere af disse herlige racer, hvor vi i fællesskab kan hygge, træne, gå på prøver og blive klogere på det at være ejer af en spaniel.

Spaniel Klubbens region Hovedstaden og Midtsjælland dækker, som det ses på billedet til venstre, over et stort geografisk område. Nærmere bestemt virker vi i post numrene 1000-2799 & 4000-4699. Det giver visse udfordringer i at få serviceret alle dele af regionen lige godt. Især fordi vi i bestyrelsen ofte ikke kender til de muligheder der er lokalt for at leje trænings områder, haller eller andet.

Skulle der derfor være nogle af vores medlemmer der har ønsker eller andet, vil vi meget gerne forsøge at opfylde dem. Men vi kan desværre intet love. Ligesom vi også meget gerne hører fra medlemmerne, hvis de har kendskab til haller, træningspladser eller andet, hvor vi kan afholde nogle af alle de arrangementer, vi gerne vil se vores medlemmer til.

Bestyrelses består af:

Vi glæder os til at se dig og din spaniel derude!

 

 Spaniel Klubbens region Hovedstaden og Midtsjælland er en lokalafdeling under Spaniel Klubben – en specialklub under Dansk Kennel Klub.