Gittemaja Salskovdal

Gittemaja Salskovdal

 

Mit navn er Gittemaja Salskovdal og jeg bor på Hovgaarden i Svinninge mellem Holbæk og Kalundborg.
Jeg er gift med Jacob på 32. år og har selv Cairn Terrier. Vi har 5 boende hjemme og 3 boende ude i udstationeringsfamilier for øjeblikket.

Vi har ikke børn længere, men har haft en søn som blev født for tidligt og døde kort efter fødslen. Så det er hundene der er ”vores børn”.

Jeg er uddannet indenfor IT-branchen som IT-udvikler, IT-projektleder og Test-Manager. Jeg har arbejdet indenfor IT-branchen i 22 år i Albertslund. De sidste år indenfor IT-branchen sadlede jeg delvis om og uddannede mig indenfor den Spirituelle verden bla. som Kinesiolog på Dyr og Mennesker og senest indenfor Hundeverden som DKK Hvalpe- og familiehundeinstruktør og som DKK-Nosework Instruktør. Indenfor de seneste 10-15 år er jeg løbende blevet selvstændig med Hundeopdræt, Kinesiologisk Klinik på Dyr og Mennesker, Spirituelt Kursuscenter, Hundetræning og Bed and Breakfast.

Hvad tilbyder vi?
Hovgaarden byder bla. på en træningsplads – både udendørs i indhegnet fold og indendørs i delvis opvarmet ombygget Kostald.
Træningspladsen benyttes i DKK-regi, i privat regi og fremtidig lægger vi op til at der også bliver specifikke hold i Spanielklub regi.

  • Træningen på Hovgaarden dækker for øjeblikket:
  • Hvalpetræning for hvalpe op til 6 måneder
  • Introtræning til Familiehundetræning for dem som ikke har deltaget i Hvalpetræning på Hovgaarden
  • Familiehundetræning.
  • Nosework
  • Balance- og Tillid
  • Ringtræning (udstillingstræning) udbyde i DKK-regi med flere DKK-instruktører tilknyttet om onsdagen fra 19:30-20:30. Alle er velkomne.
  • Kun fantasien sætter grænserne, så i støbeskeen ser jeg forskellige workshops, og også Rally-træning med en anden uddannet DKK-instruktør.

Hvalpetræning, Introtræning til Familiehundetræning, Familiehundetræning og Nosework udbydes i DKK regi og i Privat regi og fremtidig arbejder vi på at udbyde dem i Spanielklub regi også.

Balance- og Tillid udbydes i øjeblikket kun i privat regi, og vil blive udbudt i Spanielklub regi også.

At holdene udbydes i Spanielklub regi betyder tilmelding sker på SPK2.dk og som i dag er for alle racer, men til specielpris for jer.
I er selvfølgelig altid velkomne til at tilmelde jer andre hold på Hovgaarden også, som jeg ved nogle allerede gør.
Jeg glæder mig til at give jer en god træningsoplevelse. Med glæde, sjov og altid på hundenes præmisser.

Kærlige hilsner
Gittemaja Salskovdal
Hovgaarden 1, 4520 Svinninge.
E-mail: post@salskov.dk
Tlf. 21 24 04 59