Ringtræning

Ringtræning – bliv klar til udstilling d. 30. maj 2020

 

 

Går du med drømmen om at deltage på og lære, hvordan din hund vises bedst på en udstilling, så har Spanielklubben Region 2 nu den fornøjelse, at kunne tilbyde ringtræning.

Mette Nielsen, uddannet DKK ringtræner, vil have fornøjelsen af, at instruere og undervise Jer i alle udstillingens verdens finurligheder.

Mette er en erfaren udstiller og har trænet og udstillet mange forskellige hunde, og har selv en springer spaniel, som udstilles.

I og Jeres hunde vil lære, hvordan en udstilling forløber, hvad man skal være opmærksom på, samt selvfølgelig, hvordan I opstiller og fremviser Jeres hund bedst muligt og så får I selvfølgelig også fornøjelsen af, at lære andre spaniels entusiaster at kende  🙂 

Du er velkommen til træning uanset om du er helt ny eller erfaren udstiller, niveauet bliver tilpasset den enkelte, således alle får noget ud af træningen.

Træningen foregår udendørs og vil forløbe over 4 gange og varer 1 time pr. gang og der er plads til maximalt 9 deltagere på holdet.

Tilmelding via blanket længere ned på denne siden.

Forbehold vedr. Covid-19
Træningen foregår selvfølgelig efter de fra DKK udstedte restriktioner, hvilket bla. betyder:

• Max 10 deltagere inkl. træner
• Kun raske personer kan deltage
• Ingen tilskuer og kun 1 deltager pr. hund
• Der skal holdes 2m afstand til de andre deltagere
• Hundene må ikke hilse eller lege

Udover ovenstående vil træningen også være lidt anderledes end normalt grundet restriktionerne om afstand. Det betyder blandt andet, at træner ikke vil tjekke tænder eller gennemgå hunden, men der vil i stedet blive lagt vægt på opstilling, vendinger, samt handlers og hundens flow i ringen og så selvfølgelig en masse andre gode og spændende øvelser.

 Hvornår: 4 mandage à ca 1 times varighed, kl. 19.00-20.00
4. maj, 11. maj, 18. maj og 25. maj
NB! Med forbehold for ændringer
 Sted: Pilevænget 30 – 4370 Store Merløse
 Træner: Mette Nielsen
 Pris: 225 kr. for medlemmer af Spanielklubben
300 kr. for ikke-medlemmer af Spanielklubben

Det med småt:
Din tilmelding er først bindende, når kurset er betalt. Har vi ikke modtaget din betaling inden 3 dage, vil pladsen gå til den næste.
Du kan dog få pengene retur, hvis du fortryder din tilmelding, og meddeler os det senest 14 dage før kursusstart.
Risikoen for at blive syg, eller på anden måde forhindret i fremmøde, påhviler kursisten.
Vi refunderer desværre ikke betaling ved fravær, sen afmelding (mindre end 15 dage), og vi kan ikke flytte betaling til andet senere kursus.

Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op, så er du velkommen til at overdrage din plads til en anden, således pengene ikke går tabt.