Rallyprøver november 2012

Hvis der skal være fest, så lad der være fest! Det er temaet for weekenden, vi i et øjebliks kådhed har kaldt Spaniel Bonanza. Det skal man dog ikke lade sig skræmme af, for både LP og rallyprøverne er åbne for alle racer.

Vi glæder os til både at se nogle glade og dygtige ekvipager, men vi glæder os ligeså meget til at kunne belønne godt hundearbejde, og har derfor arrangeret følgende:

Weekendens bedste rallyhund
De 5 bedste ekvipager i hver klasse, set på baggrund af resultaterne fra weekendens to rallyprøver, mødes i en storslået – uofficiel – finale. Én finale for hver klasse.

Weekendens bedste rallyhold
Konkurrencen om weekendens bedste rallyhold er åben for alle racer og på tværs af alle klasser. Et hold består af tre ekvipager. Angiv ved tilmelding hvilket hold du deltager på.

Holdets tre ekvipager opnår point i deres respektive klasser. De tre bedste hold baseret på både lørdagens og søndagens prøveresultat, konkurrer i en uofficiel finale: alle mod alle på en bane i en DcH Åben Klasse.

Weekendens bedste LP + rally spaniel
Vi er i regionen virkelig begejstrede over, at så mange spanielfolk interesserer sig for at dyrke såvel LP som rally med deres hunde. Derfor kårer vi weekendens bedste rally + LP spaniel.

Der samles point i henholdsvis rally (0-100 point) og LP (0-100 point – udregnet procentuelt af den opnåede score) uanset klasse. Der konkurreres på tværs af klasser og vi placerer nummer 1 til 3.

Kun et rallyresultat fra weekenden tæller med.

Klubmester rally
Der udnævnes en klubmester i hver klasse. Klubmester er den bedst placerede hund, der er medlem af Spaniel Klubben, i pågældende klasse.

Klubvinder klubmesterskabet rally
Klubmestertitlen holder vil til klubbens egne medlemmer, men vi vil gerne hylde vinderen af hver klasse som uofficiel klubvinder. Søndagens officielle DKK prøve fungerer som Spaniel Klubbens uofficielle klubmesterskab.

Rallyprøve lørdag den 10. november 2012

Rallyprøven lørdag den 10. november har Trine Dyrgaard som dommer. Vi starter med de første to klasser kl. 16. Fra kl. 18 og frem til kl. 19 er der pause med spisning for de der ønsker, og kl. 19 påbegynder vi de sidste to klasser. Klassefordeling vil blive meldt ud hurtigst muligt. Præmieoverrækkelse efter hver klasse.

Tilmelding til prøven 10.11.12 via dette link.

 

Rallyprøve søndag den 11. november 2012

Rallyprøven søndag den 11. november har Trine Dyrgaard som dommer. Vi starter dagen med LP prøver, og påbegynder rallyprøven kl. 14. Klassefordeling vil blive meldt ud hurtigst muligt. Præmieoverrækkelse efter hver klasse.

Weekendens rallyfinaler starter kl. ca. 18.

Tilmelding til prøven 11.11.12 via dette link.