Jagttræning for øvede

Jagttræning for øvede

Er du godt i gang med uddannelsen af din jagt- og prøvehund, ud fra belønningsbasserede træningsmetoder og ønsker du værktøjer til, at komme videre med din træning, er dette holdet for dig.

Træning og øvelser tilrettelægges således der er succes og fremgang i uddannelsen af hunden samt at det gode samarbejde og tilliden der allerede er skabt styrkes.

Der trænes videre på grundfærdighederne for en jagt- og prøvehund, og niveauet hæves på øvelserne, blandt andet på apporteringen af vildt, dirigeringen, stopsignalet, ro på post samt på lydigheden. Derudover vil der være introduktion til sporarbejdet. Emnerne vil skrifte fra træningsgang til træningsgang.

For at deltage:
Da vi arbejder videre med grundfærdighederne for en jagt- og prøvehund, er kravet for tilmelding på dette hold at, i har deltaget på Jagttræning for begyndere eller et lign. kursus, således din hund kan lave en færdig dummy apportering, kan den grundlæggende lydighed samt at, i er bekendte med apportering vildt, dirigering, stopsignal, ro på post.

Er din hund fyldt et år, men det sidste på apporteringen lige skal finpudses, vil holdet Jagttræning for begyndere være det rigtige for jer, for at I får succes i træningen.

Praktisk info:
Tilmeldingskrav: Hunden skal være fyldt minimum 1 år.

Ved evt. venteliste forbeholder vi os retten til at tilbyde pladserne til medlemmer af Spanielklubben.

Ved spørgsmål kan Martin kontaktes på mail:  kennelcapsicum@gmail.com

Tilmelding via Nem Tilmelding, tryk her.

Mail med nærmere oplysninger gives efter tilmelding og din tilmelding er først registreret, når du har modtaget denne mail med yderligere oplysninger.

 Hvornår: Vi træner søndag d. 6., 13., 20 og 27. februar samt søndag d. 6. marts fra kl. 9:00 til 11:00.
 Sted: Træning vil foregå på forskellige arealer rundt om på Sjælland fra gang til gang.
Da vi vil være på private arealer specielt lånt til formålet, vil adresserne først offentliggøres i mail i forbindelse med tilmeldingen.
 Træner: Træner fra Region Nordsjælland, Region
Hovedstaden & Midtsjælland og Region Sydsjælland & øerne 
 Pris: 750 kr. for medlemmer af Spanielklubben
900 kr. for ikke-medlemmer af Spanielklubben

Det med småt:
Din tilmelding er først bindende, når kurset er betalt. Har vi ikke modtaget din betaling inden 3 dage, vil pladsen gå til den næste.
Du kan dog få pengene retur, hvis du fortryder din tilmelding, og meddeler os det senest 14 dage før kursusstart.
Risikoen for at blive syg, eller på anden måde forhindret i fremmøde, påhviler kursisten.
Vi refunderer desværre ikke betaling ved fravær, sen afmelding (mindre end 15 dage), og vi kan ikke flytte betaling til andet senere kursus.

Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op, så er du velkommen til at overdrage din plads til en anden, således pengene ikke går tabt.