VIP hold/hverdagslydighed

Ved spørgsmål kan Lise kontaktes på mail: lyholm94@gmail.com

Tilmelding via blanket længere ned på denne siden.

Nærmere oplysninger gives efter tilmelding og din tilmelding er først registreret, når du har modtaget denne mail med yderligere oplysninger.

 Hvornår: 6 lørdage à ca 1 times varighed, 
27/4, 11/5, 18/5, 1/6, 8/6, 15/6.
Første gang er kl 12.15-13.15,
de efterfølgende gange er 11.45-12.45
  Albertslund (nærmere adresse ved tilmelding)
 Træner: Lise Sørensen
 Pris: 500 kr. for medlemmer af Spanielklubben
600 kr. for ikke-medlemmer af Spanielklubben

Det med småt: Din tilmelding er først bindende, når kurset er betalt. Har vi ikke modtaget din betaling inden 3 dage, vil pladsen gå til den næste. Du kan dog få pengene retur, hvis du fortryder din tilmelding, og meddeler os det senest 14 dage før kursusstart. Risikoen for at blive syg, eller på anden måde forhindret i fremmøde, påhviler kursisten. Vi refunderer desværre ikke betaling ved fravær, sen afmelding (mindre end 15 dage), og vi kan ikke flytte betaling til andet senere kursus.

Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op, så er du velkommen til at overdrage din plads til en anden, således pengene ikke går tabt.

Hundens race
Hundens kaldenavn
?
Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden. Bemærk, at der kræves en udvidet ansvarsforsikring.
Ejer
Mailadresse
Medlemsnummer:
Angiv venligst "VIP hverdag" i tekst felt på Mobilepay eller bankoverførsel. Det vil hjælpe os rigtig meget.
Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden. Bemærk, at der kræves en udvidet ansvarsforsikring.
Kommentar