Agility

Agility er et sjovt samarbejde mellem hund og fører.

 

 


Ofte består en agilitybane af 21 forhindringer hunden skal guides igennem. Efter et løb har den hund med færrest fejl og hurtigste tid vundet.

Til agility hører der en masse forskellige forhindringer: Spring, Tunneller, Hjul, Slalom, A bræt, Balance, Vippe, Fly og Pose.

Men inden man kommer så langt som at skulle starte til et stævne og løbe, skal man først igennem en hel masse træning, hvor hver forhindring skal indlæres.

Maks 8 hunde på holdet.

Holdet vil blive undervist af  Sara Pontoppidan.

Spørgsmål kan rettes til Sara.pontoppidan.rasmussen@gmail.com

Tilmelding via blanket længere ned på denne siden.

Nærmere oplysninger gives efter tilmelding og din tilmelding er først registreret, når du har modtaget denne mail med yderligere oplysninger.

Hvornår:  
Hvalpe
agility
8 tirsdage à ca 1½ times varighed, kl. 16.45 – 18.15
2/4, 9/4, 16/4, 23/4, 30/4, 7/5, 4/6 og 11/6
Begynder
agility
8 tirsdage à ca 1½ times varighed, kl. 18.30 – 20.00
2/4, 9/4, 16/4, 23/4, 30/4, 7/5, 4/6 og 11/6
 Sted: Ishøj landsby (nærmere adresse ved tilmelding)
 Træner: Sara Pontoppidan
 Pris: 900 kr. for medlemmer af Spanielklubben
1000 kr. for ikke-medlemmer af Spanielklubben

Det med småt: Din tilmelding er først bindende, når kurset er betalt. Har vi ikke modtaget din betaling inden 3 dage, vil pladsen gå til den næste. Du kan dog få pengene retur, hvis du fortryder din tilmelding, og meddeler os det senest 14 dage før kursusstart. Risikoen for at blive syg, eller på anden måde forhindret i fremmøde, påhviler kursisten. Vi refunderer desværre ikke betaling ved fravær, sen afmelding (mindre end 15 dage), og vi kan ikke flytte betaling til andet senere kursus.

Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op, så er du velkommen til at overdrage din plads til en anden, således pengene ikke går tabt.