Flyball kursus – alle hunde elsker fart og glæde

Flyball

 · Hvad er Flyball?

Flyball er en stafet for hunde og er den eneste hundesport som er en holdsport. Et flyball hold består typisk af 4 hunde, når dommeren giver sit startsignal passere første hund start linjen. Herefter skal den hoppe over 4 spring, ned og hente en tennis bold som er placeret i en flyball boks. Bolden frigives når hund lander på en tryk mekanisme og hunden skal så gribe bolden og tilbage over de 4 spring. Når hunden passere mållinjen er det den næste hund på holdet da der skal løbe samme tur.
Flyball foregår på to baner hvor to hold løber samtidigt mod hinanden. Det hold der samlet har den hurtigste tid vinder heat’et, holdene løber bedst af 3 heat.

· Flyball!

Flyball i Danmark er en lille men voksende sport. Særligt i England bruger man typisk spaniel racer, men det gode ved sporten er at alle hunde kan være med uanset racer, alder (dog ikke under 12 måneder), størrelse osv. I England, USA og Canada er Flyball en stor hundesport. Canada er indehaver af verdensrekorden som er på små 14 sek.

Google flyball og der vil komme en masse sjove videoer af hunde i aktion på flyball banen. Flyball er en sjov publikum sport da den er enkelt at forstå, den hund der kommer først er den der vinder!

Flyball video

· Hvorfor skal du prøve Flyball?

Flyball er en intens sport som hundene elsker fordi de ”bare” skal løbe stærkt (jeg har endnu ikke mødt en hund der ikke kan lide at løbe).
Det er en enorm sjov sport som er nem at træne, enkelt for hunden at lære.
Det kan bl.a. kombineres med meget andet hundetræning som f.eks. jagttræning, lydighed og agility, da hundene får trænet selvstændighed og får mere fremdrift.

Spørgsmål kan rettes til Sara.pontoppidan.rasmussen@gmail.com

Max 6 hunde på holdet.

Tilmelding via blanket længere ned på denne siden.

Nærmere oplysninger gives efter tilmelding og din tilmelding er først registreret, når du har modtaget denne mail med yderligere oplysninger.

 Hvornår: Onsdag den 3. maj, Kl 18-20 
 Sted: Hedehusene (mere info bliver sendt på mail)
 Træner: Sara Pontoppidan
 Pris: 250 kr. for medlemmer af Spanielklubben
350 kr. for ikke-medlemmer af Spanielklubben

Det med småt:
Din tilmelding er først bindende, når kurset er betalt. Har vi ikke modtaget din betaling inden 3 dage, vil pladsen gå til den næste.
Du kan dog få pengene retur, hvis du fortryder din tilmelding, og meddeler os det senest 14 dage før kursusstart.
Risikoen for at blive syg, eller på anden måde forhindret i fremmøde, påhviler kursisten.
Vi refunderer desværre ikke betaling ved fravær, sen afmelding (mindre end 15 dage), og vi kan ikke flytte betaling til andet senere kursus.

Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op, så er du velkommen til at overdrage din plads til en anden, således pengene ikke går tabt.

Hundens race
Hundens kaldenavn
?
Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden. Bemærk, at der kræves en udvidet ansvarsforsikring.
Ejer
Mailadresse
Bekræft mail
Medlemsnummer:
?
Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden. Bemærk, at der kræves en udvidet ansvarsforsikring.
Kommentar ?
Jeg bekræfter at have tilmeldt ovenstående hund og er indforstået med at tilmelding er bindende uanset valgt betalingsform.
Skrive venligst teksten du ser her, så vi ved, at du er en virkelig person
Skrive venligst teksten du ser her, så vi ved, at du er en virkelig person