Hundesvømning efterår 2017

Hundesvømning, Spaniel klubben Region 2
Hundesvømning i Tåstrup

Har du en vandhund eller måske det modsatte !!!  

Spanielklubben Region 2 gentager succes’en med hundesvømning og tilbyder svømmekursus for din hund hos Taastrup Hundesvømning.

Se billeder fra tidligere hundesvømning her

Ved svømning vil hunden opnå en optimal kondition og en forøget muskelmasse – også den muskulatur, der typisk ikke udvikles ved ”normal” motion og træning. Hundesvømning er således en sjov og god måde at aktivere sin hund på og samtidig undgå belastningsskader.

Uanset om din hund er vild med vand eller den er lidt vandskræk, så er en svømmetur sammen med andre Spaniels bare sjov og ballade – både for hund og for ejer; begge parter må forvente at blive våde!!

Spanielklubben Region 2 har lejet hele hallen, så det er kun vores hunde, der har adgang. Der er 4 svømmebaner, og de vil være bemandet med hver sin hjælper, så hund + ejer får den nødvendige hjælp til svømmeturen. Hundene vil typisk være i vandet 10-20 minutter afhængig af, hvor træt hunden bliver.

Alle hunde bliver under kyndig vejledning sat i vandet efter at være blevet udstyret med en redningsvest. Det er en god ide, at hundens ledsager har tøj på, der tåler vand, da det er sket, at hundeejere er lige så våde som deres hund efter svømmeturen. Det vil være en god ide at medbringe et par håndklæder…

Vil du vide mere om svømning med din hund kan du klikke på flg. Link:

http://www.taastrup-hundesvoemning.dk/velkommen

Der kan maksimalt være 16 hunde på holdet.

Spørgsmål kan rettes til Anne-Marie på kasserer@spk2.dk.

Tilmelding via blanket længere nede på siden. En lille uge før svømmekurset vil der blive rundsendt en deltagerliste med deltagernes mødetider.

Nærmere oplysninger gives efter tilmelding og din tilmelding er først registreret, når du har modtaget denne mail med yderligere oplysninger.

 Hvornår:  Torsdag, 30. november 2017 kl 19-20
(svømmetid pr. hund ca 15-20 min)
 Sted: Taastrup hundesvømning, Bondehøjvej 10, 2630 Taastrup
Arrangør: Anne-Marie Bisgaard
 Pris: 70 kr. for medlemmer af Spanielklubben
90 kr. for ikke-medlemmer af Spanielklubben

Det med småt:
Din tilmelding er først bindende, når kurset er betalt. Har vi ikke modtaget din betaling inden 3 dage, vil pladsen gå til den næste.
Du kan dog få pengene retur, hvis du fortryder din tilmelding, og meddeler os det senest 14 dage før kursusstart.
Risikoen for at blive syg, eller på anden måde forhindret i fremmøde, påhviler kursisten.
Vi refunderer desværre ikke betaling ved fravær, sen afmelding (mindre end 15 dage), og vi kan ikke flytte betaling til andet senere kursus.

Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op, så er du velkommen til at overdrage din plads til en anden, således pengene ikke går tabt.

Hundens race
Hundens kaldenavn
?
Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden. Bemærk, at der kræves en udvidet ansvarsforsikring.
Ejer
E-mail adresse
Bekræft mail
Medlemsnummer:
Kommentar ?
Jeg bekræfter at have tilmeldt ovenstående hund og er indforstået med at tilmelding er bindende uanset valgt betalingsform.
Det nødvendige felt
Skrive venligst teksten du ser her, så vi ved, at du er en virkelig person
Skrive venligst teksten du ser her, så vi ved, at du er en virkelig person