Anna Bonde

Anna Mæng Bonde
Anna Mæng Bonde

Jeg hedder Anna Mæng Bonde,
er født i 1987 og opvokset i Jylland.

Min mand, Niels, og jeg flyttede fra Aalborg til Amager i 2016, hvor vi har boet lige siden.

Jeg er uddannet hundeinstruktør hos DKK, hvor jeg har gået føl i Spaniel Klubben, så er jeg igang med Klikkerinstruktøruddannelsen hos Hund og Træning, samt deres adfærdsrådgiveruddannelse, som jeg afslutter i starten af 2025.

Til daglig arbejder jeg som privat hundetræner i Kbh og så har jeg en webshop til den aktive hundeejer. Jeg har 1. september 2022 åbnet webshoppen der sælger hundeartikler: DogNstuff, hvor vi dagligt sender hundetræningsudstyr afsted til mange træningsglade hundemennesker.

Jeg er vokset op på landet med
katte, shetlandsponyer, marsvin, kaniner og hunde. Jeg elsker alle dyr, men det samarbejde og forhold man kan få med en hund er fantastisk givende.

Min mand og jeg besluttede os for, i slut 2018, at nu var det tid til at få vores første hund, da det endelig passede ind i forhold til arbejde.
Vi hentede Nori i marts 2019, en engelsk springer spaniel faldt valget på, da racen både er en arbejdshund og en familiehund. Nori er en dejlig tæve, født januar 2019, officielt hedder hun Charmarq’s Exclusively Yours, hun er avlet til udstilling/familiehund og skal ikke bruges til jagt. Nori er en meget rolig og tålmodig hund, fantastisk nem at træne, hun er vildt klog og elsker at arbejde (det ligger jo til de fleste spaniels).

Vi har gået til træning hos DKK, både hvalpehold, unghundehold og udvidet unghundehold, nu går vi til unghundetræning i Spanielklubben, og vil rigtig gerne finde et sportræningshold og måske også agility. Træning utrolig givende i forhold til at få en masse positive oplevelser sammen og opbygget et fantastisk forhold hund og ejer imellem. Nori har været udstillet nogle gange, hvilket også er noget der skaber godt samarbejde.

Jeg ønsker at hjælpe andre til at opleve at træning med hunden både er sjovt og givende. Den generelle planlagte træning, samt de andre skjulte goder, så som selvkontrol, socialiseringen, samarbejdet og aktiveringen af hunden er alt sammen positivt i forholdet mellem ejer og hund.

Min primære motivation til at være hundeinstruktør i Spaniel Klubben er den store mangel på (kvalitets) foreningstræning der findes til byhunde (-ejere) i København, men også at hjælpe mange med at skabe et fantastisk samarbejde med deres hund.

Jeg glæder mig til at kunne tilbyde hundetræning til spaniels og deres ejere på Amager.

Nori har en instagram konto, der hedder @Nori_the_springer, som I er velkomne til at følge.