Anna Bonde

Anna Mæng Bonde
Anna Mæng Bonde

Jeg hedder Anna Mæng Bonde,
er født i 1987 og opvokset i Jylland.

Min mand, Niels, og jeg flyttede fra Aalborg til Amager i 2016, hvor vi har boet lige siden.

Jeg er vokset op på landet med
katte, shetlandsponyer, marsvin, kaniner og hunde. Jeg elsker alle dyr, men det samarbejde og forhold man kan få med en hund er fantastisk givende.

Til daglig er jeg kok i en kantine, hvilket er relativt nyt, derfor har jeg nu pludselig faste arbejdstider og fri om aftenen og hver weekend, hvilket gør at jeg har meget mere tid både til Nori og til at hjælpe andre med at træne deres hunde.

Min mand og jeg besluttede os for, i slut 2018, at nu var det tid til at få vores første hund, da det endelig passede ind i forhold til arbejde.
Vi hentede Nori i marts 2019, en engelsk springer spaniel faldt valget på, da racen både er en arbejdshund og en familiehund. Nori er en dejlig tæve, født januar 2019, officielt hedder hun Charmarq’s Exclusively Yours, hun er avlet til udstilling/familiehund og skal altså ikke bruges til jagt. Nori er en meget rolig og tålmodig hund, fantastisk nem at træne, hun er vildt klog og elsker at arbejde (det ligger jo til de fleste spaniels).

Vi har gået til træning hos DKK, både hvalpehold, unghundehold og udvidet unghundehold, nu går vi til unghundetræning i Spanielklubben, og vil rigtig gerne finde et sportræningshold og måske også agility. Træning utrolig givende i forhold til at få en masse positive oplevelser sammen og opbygget et fantastisk forhold hund og ejer imellem. Nori har været udstillet nogle gange, hvilket også er noget der skaber godt samarbejde.

Jeg ønsker at hjælpe andre til at opleve at træning med hunden både er sjovt og givende. Den generelle planlagte træning, samt de andre skjulte goder, så som selvkontrol, socialiseringen, samarbejdet og aktiveringen af hunden er alt sammen positivt i forholdet mellem ejer og hund.

Min primære motivation til at starte som hundeinstruktør er den store mangel på (kvalitets) træning der findes til byhunde (-ejere) i København, men også at hjælpe mange hvalpe og hunde med at få deres hundeførere velafrettet.

Jeg glæder mig til at kunne tilbyde hundetræning til spaniels og deres ejere på Amager.

Nori har en instagram konto, der hedder Nori_the_springer, som I er velkomne til at følge.