Balance og Tillid

Balance og Tillid er træning, hvor vi fokuserer på din hunds evne til at bruge sin krop på en god måde og hjælpe den med at få fokus på balance og smidighed i hele kroppen

 

Vi arbejder med muskelopbygning samt fokus på at den også har bagpart som gerne må arbejde selvstændigt og ikke kun følge med. Og så er det sjovt for hund og ejer og vi arbejder på tillid mellem hund og ejer.

Hvis din hund har skader eller lignende, er en tur til Dyrlæge, Kiropraktor, Akupunktør eller anden specialbehandler det rigtige sted at starte. Vi retter ikke op på skader eller genoptræner efter skader mv. men arbejder med den raske hunds krop.

Vi bygger stille og roligt op med opvarmning, udstræk, balance og tillid, stræk ud og til sidst ”nedvarmning”/”skridt af” (hvis det havde været en hest)
I træningen benytter vi forskellige redskaber, bla. FitPaws balanceredskaber indendørs og Naturens redskaber udendørs når udendørsbane bliver opbygget.

Et hold kan køre over 3,4,5 eller 6 gange afhængig af hvordan det har passet ind i kalenderen. Det er også muligt at snuse til træningen på en 2 timers workshop, som blander teori og praksis.

Holdet er for dem som har lyst til at træne deres hund på hundens præmisser. Vi starter fra bunden og alle hunde kan være med.

Prisen er incl. kaffe og te og en småkage.

Tilmeldingsfrist: 17/11.
Holdet gennemføres med minimum 5 deltagere og maximum 10 deltagere. Ved mange deltagere kan der komme en hjælper instruktør med.

Ved spørgsmål kan Gittemaja kontaktes på mail: post@salskov.dk

Tilmelding via blanket længere ned på denne siden.

Nærmere oplysninger gives efter tilmelding og din tilmelding er først registreret, når du har modtaget denne mail med yderligere oplysninger.

 Hvornår: D. 28/11 kl. 19:30-21:30
 Sted: Hovgaarden 1, 4520 Svinninge.
 Træner: Gittemaja Salskovdal
 Pris: 200 kr. for medlemmer af Spanielklubben
300 kr. for ikke-medlemmer af Spanielklubben