Fitness træning for hunde

springer_spanielHvorfor skal vi lave fitness med vores hunde?

  • Vi udsætter tit vores hunde for krævende arbejde der kan være enormt belastende og dermed kan der komme skader på vores hunde. Nogle skader opdager vi med det samme og andre skader kommer gradvis og kan være svære at få hul på og fjerne igen.
  • Hvis vi kan undgå skader får vi glade og arbejdende hunde, der altid yder deres bedste. Vi undgår også længere genoptræningsperioder, dyre dyrelægeregninger eller skader hvor man helt må stoppe med den aktivitet hunden er trænet til.
  • Derfor skal vi styrke vores hunde. Dette kan gøres ved mange forskellige sjove øvelser som kan udføres på den daglige gåtur, på en græsplæne eller i hjemmet.

Kurset indeholder styrke-, balance- og strækøvelser. Generelt er øvelserne sjove og positive for hunden og førerens samarbejde, samtidigt med at vi styrker hundens muskler, flexibilitet og udholdenhed. Kurset anbefales til alle hunde uanset alder, race og hvilken aktivitet hunden udfører i det daglige.

Holdet vil blive undervist af SPK2´s træner Sara Pontoppidan som er enerfaren agilityudøver, hvor fitness er en vigtig del af agility sporten.

Max 8 hunde på holdet.

Her er plads til hunde fra 3 mdr. og opefter (træningen tilpasses hundens alder)

 Hvornår: 17/5 og 7/6
(2 tirsdage à ca 2,5 times varighed, kl. 18,00 – 20.30)
 Sted: Amager  (nærmere adresse ved tilmelding)
 Træner: Sara Pontoppidan
 Pris: 500 kr. for medlemmer af Spanielklubben
600 kr. for ikke-medlemmer af Spanielklubben

Det med småt:
Din tilmelding til kurset er bindende.
Du kan dog få pengene retur, hvis du fortryder din tilmelding, og meddeler os det senest 14 dage før kursusstart.
Risikoen for at blive syg, eller på anden måde forhindret i fremmøde, påhviler kursisten.
Vi refunderer desværre ikke betaling ved fravær, sen afmelding (mindre end 15 dage), og vi kan ikke flytte betaling til andet senere kursus.

Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op, så er du velkommen til at overdrage din plads til en anden, således pengene ikke går tabt.

Hundens race
Hundens kaldenavn
?
Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden. Bemærk, at der kræves en udvidet ansvarsforsikring.
Ejer
Mailadresse
Medlemsnummer:
Kommentar ?
Jeg bekræfter at have tilmeldt ovenstående hund og er indforstået med at tilmelding er bindende uanset valgt betalingsform.