HTM og rally kombi – tricks for alle pengene!

Hermed udbydes et nyt kombi hold! Fokus bliver øvelser fra dels HTM færdighedsprøverne (se mere her https://dogdancingdk.wordpress.com/2014/01/09/trickproven-et-nyt-tiltag/) Og dels fra begynder samt øvet klassen i rally.

Vi skal igennem en masse fede tricks, og i den forbindelse skal vi arbejde med måden I indlærer disse hos hunden. Alt foregår naturligvis med positive metoder.

Det er på ingen måde et krav at man vil gå til konkurrence, man vil få lige så meget ud af holdet som “hygge-kursist”. Dog vil vi selvfølgelig arbejde hen imod, at øvelserne får konkurrence-niveau – men bare rolig, her kan ALLE være med!

I behøver ikke have erfaring med de to sportsgrene, men det er helt sikkert også muligt at bygge videre på det man allerede kan – det skal jeg nok sørge for at tilrettelægge

Holdet er for alle racer

Max 10 hunde på holdet.

Spørgsmål kan rettes til theresatlund@gmail.com

Tilmelding via blanket længere ned på denne siden.

Nærmere oplysninger gives efter tilmelding og din tilmelding er først registreret, når du har modtaget denne mail med yderligere oplysninger.

 Hvornår: (6 søndage à ca 1 times varighed, kl. 10,00 – 11.00)
29-1, 5-2, 12-2, 19-2, 26-2, 5-3
 Sted: Vigerslev parken (nærmere adresse ved tilmelding)
 Træner: Theresa Lund
 Pris: 500 kr. for medlemmer af Spanielklubben
600 kr. for ikke-medlemmer af Spanielklubben

Det med småt:
Din tilmelding til kurset er bindende.
Du kan dog få pengene retur, hvis du fortryder din tilmelding, og meddeler os det senest 14 dage før kursusstart.
Risikoen for at blive syg, eller på anden måde forhindret i fremmøde, påhviler kursisten.
Vi refunderer desværre ikke betaling ved fravær, sen afmelding (mindre end 15 dage), og vi kan ikke flytte betaling til andet senere kursus.

Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op, så er du velkommen til at overdrage din plads til en anden, således pengene ikke går tabt.