Spor weekend med Rikke Iburg Thomsen

Alle pladser er optager

Spor weekend 20-21/3-2021 på Juellund terræn midt i mellem Ringsted, Køge og Haslev

Dette hold er for dig, der gerne vil gå spor med din hund. Det kan være slæbespor, eller schweiss spor (Blod).

Holdet henvender sig primært til nybegyndere, men har du allerede gået et par spor med din hund, er du også velkommen.

Næsearbejde er en fantastisk aktivering for alle hunde, uanset alder og race, man skal dog passe lidt på, det er også stærkt vanedannende for os.  😀 

På holdet vil der være fokus på de grundlæggende elementer omkring sportræning, at du lære at lægge dit eget spor og at du lærer at “læse” din hund og terrænet.

Hunden skal kunne opholde sig i bilen, imens sporet lægges.

Begge dage vil afholdes 9.00-15.00

Der vil være spor både formiddag og eftermiddag.

Prisen er 1200,00 pr. deltagende hund.

Der er plads til 8 hunde på holdet. 

Juellund: Skovbakkevej 16, 4690 Haslev

Når hunden har bestået et eventuelt tre-timers spor, skal den i gang med et overnatningsspor (20 timer) og de elementer, der tilhører.

Rikke Iburg Thomsen

Underviser er Rikke Iburg Thomsen:

Ulstrup Hundecenters primær instruktør.

Rikke startede sin uddannelse som hundetræner tilbage i 2009, hos Hunde psykolog Lone Greva/Århus, men pga. sygdom blev denne uddannelse ikke færdiggjort, Rikke har dog lige siden selv trænet/arbejdet med, og søgt nyeste viden indenfor hundetræning, af især Spaniels, til jagt, rally og udstilling. Rikke er uddannet  instruktør gennem Spaniel klubben, derudover har hun den 1. årige “Klikkertræner” uddannelse v. Canis NO, samt  “Belønningsbaseret fuglehundetræner” v. Thomas Stokke. ( Hun er faktisk så tosset og nørdet i forhold til hundetræning, at hun har deltaget på denne uddannelse 2 gange, med 2 forskellige hunde ) Rikke har udover disse uddannelser deltaget på adskillige kurser inden for Jagt, lydighed, spor, showdog handling, adfærd og familiehundetræning. Rikke har mange års undervisningserfaring instruktør, både i privat og klub regi.

Privat har Rikke 2 springer spaniels som hun flittigt bruger til schweiss spor, træning, gåture og sofahygge

Rikke brænder for at hjælpe folk til at få en bedre forståelse for deres hund, og for at man via fælles succes styrker samarbejdet og kontakten imellem hund og ejer.

Det med småt:
Din tilmelding er først bindende, når kurset er betalt. Har vi ikke modtaget din betaling inden 3 dage, vil pladsen gå til den næste.
Du kan dog få pengene retur, hvis du fortryder din tilmelding, og meddeler os det senest 14 dage før kursusstart.
Risikoen for at blive syg, eller på anden måde forhindret i fremmøde, påhviler kursisten.
Vi refunderer desværre ikke betaling ved fravær, sen afmelding (mindre end 15 dage), og vi kan ikke flytte betaling til andet senere kursus.

Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op, så er du velkommen til at overdrage din plads til en anden, således pengene ikke går tabt.