Fitness for hund og fører

En sund hund er en hund i form, en hund i balance og med god kropskontrol.

Vi kommer igennem en masse balance øvelser som styrker hundens muskler og led og føreren vil blive udsat for mange af de samme øvelser. Så her har du muligheden for at komme i form eller for styrket sin krop sammen med sin hund.

Øvelserne vil give hunden en god kropskontrol som også kan virke forebyggende for evt. skader, styrke hundens krop efter sygdom, styrke hundens alder osv. 

Øvelserne vil være sjove for hund og fører og medvirke til et stærkt samarbejde imellem disse. Øvelserne vil inspirere til hvad man også kan lave hjemme på stuegulvet, en grå vinterdag, sammen med sin hund. Holdet vil tilrettes den enkelte ekvipage, så alle vil kunne være med uanset form, alder osv.

Holdet er for alle, uanset tidligere træningserfaring.

Maks 8 hunde på holdet.

Holdet vil blive undervist af  Sara Pontoppidan.

Spørgsmål kan rettes til Sara.pontoppidan.rasmussen@gmail.com

Tilmelding via blanket længere ned på denne siden.

Nærmere oplysninger gives efter tilmelding og din tilmelding er først registreret, når du har modtaget denne mail med yderligere oplysninger.

 Hvornår: 4 torsdage à ca 1 times varighed, kl. 15.30 – 16.30
7. marts, 14. marts, 21. marts og 28. marts
 Sted: Ishøj landsby (nærmere adresse ved tilmelding)
 Træner: Sara Pontoppidan
 Pris: 500 kr. for medlemmer af Spanielklubben 600 kr. for ikke-medlemmer af Spanielklubben

Det med småt: Din tilmelding er først bindende, når kurset er betalt. Har vi ikke modtaget din betaling inden 3 dage, vil pladsen gå til den næste. Du kan dog få pengene retur, hvis du fortryder din tilmelding, og meddeler os det senest 14 dage før kursusstart. Risikoen for at blive syg, eller på anden måde forhindret i fremmøde, påhviler kursisten. Vi refunderer desværre ikke betaling ved fravær, sen afmelding (mindre end 15 dage), og vi kan ikke flytte betaling til andet senere kursus.

Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op, så er du velkommen til at overdrage din plads til en anden, således pengene ikke går tabt.

Hundens race
Hundens kaldenavn
?
Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden. Bemærk, at der kræves en udvidet ansvarsforsikring.
Ejer
Mailadresse
Medlemsnummer:
Angiv venligst "Fitness for hund og fører" i tekst felt på Mobilepay eller bankoverførsel. Det vil hjælpe os rigtig meget.
Med din tilmelding bekræfter du, at din hund har de nødvendige forsikringer og vaccinationer i orden. Bemærk, at der kræves en udvidet ansvarsforsikring.
Kommentar