Intro til klikker og træning – 4340 Tølløse

Holdet henvender sig til der skal gå på ung- eller familiehunde hold i spanielklubben og som ikke før har deltaget på et hvalpehold, eller som ikke har arbejdet med klikker før.

Da vi i Spanielklubben kun træner med positiv forstærkning, altså at alt træning er belønningsbaseret og ud fra klikker-konceptet, er det en stor fordel at kende til dette koncept og hvad det indebærer og hvordan det bruges.

På denne intro time gennemgår jeg konceptet og fordelene i arbejdet med klikker og vi starter op på indlæring/betingning af klikker på hunden.

Introen varer ca. en time afhængig af antal deltagere.

Ved spørgsmål kan Mette kontaktes på mail: kontakt@pvgaard.dk

Tilmelding via Nem Tilmelding, klik her.

Mail med nærmere oplysninger gives efter tilmelding og din tilmelding er først registreret, når du har modtaget denne mail med yderligere oplysninger.

 Hvornår: Søndag d. 9. januar 2022 kl. 10
 Sted: Tølløse (nærmere adresse ved tilmelding)
 Træner: Mette Nielsen
 Pris: 85 kr. for medlemmer af Spanielklubben
100 kr. for ikke-medlemmer af Spanielklubben

Det med småt:
Din tilmelding er først bindende, når kurset er betalt. Har vi ikke modtaget din betaling inden 3 dage, vil pladsen gå til den næste.
Du kan dog få pengene retur, hvis du fortryder din tilmelding, og meddeler os det senest 14 dage før kursusstart.
Risikoen for at blive syg, eller på anden måde forhindret i fremmøde, påhviler kursisten.
Vi refunderer desværre ikke betaling ved fravær, sen afmelding (mindre end 15 dage), og vi kan ikke flytte betaling til andet senere kursus.

Skulle du alligevel blive forhindret i at møde op, så er du velkommen til at overdrage din plads til en anden, således pengene ikke går tabt.